Treballarem i farem treballar la Cambra

Som un grup d’empresaris i empresàries de Terrassa i comarca acostumats a aixecar la persiana cada dia per fer avançar els projectes i les empreses que encapçalem. Creiem en l’esforç, en la innovació i en el mèrit. I estem acostumats a arremangar-nos i pencar. Per això volem ajudar el conjunt d’empreses i autònoms de la demarcació a través d’una eina tan útil com la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

Com? Doncs modernitzant les estructures productives a través del coneixement, difonent i ajudant en l’impuls digital perquè ningú no es quedi enrere i pressionant, amb tota la força de la institució, per aconseguir millores en les infraestructures i la comunicació del nostre teixit industrial, comercial i de serveis. És un projecte per a 2023 i, per tant, ens preocupa afavorir l’accés al lideratge de les dones i gestionar amb èxit la diversitat cultural. Dos actius que projectaran el nostre patrimoni humà i professional.

Som d’aquí i el nostre país és aquest. Ens preocupa la justícia fiscal i ens ocuparem de defensar la societat, les institucions i, evidentment, la llengua. I això, per descomptat, és perfectament compatible amb la internacionalització de les empreses de la comarca, un àmbit on la Cambra té una llarga i exitosa experiència. Anirem lluny.

També volem descentralitzar la Cambra. I això no és parlar per parlar perquè som empreses i empresaris amb seu i origen a la majoria dels dotze municipis que componen la demarcació. La Cambra ha d’estar a peu de carrer, com ho estem nosaltres. Per això et vindrem a veure, perquè volem compartir diagnòstics i, sobretot, solucions.

Som una candidatura oberta, transversal, diversa i inclusiva, d’empreses petites i mitjanes. Gent com tu, que s’estima l’empresa. Vine amb nosaltres i parlem. Ens entendrem.

Comprova si ets al cens de la cambra de Terrassa

La demarcació de la Cambra de Terrassa comprèn les següents poblacions:
​​​​​​​Castellbisbal – Gallifa – Matadepera – Olesa de Montserrat – Rellinars – Rubí –
Sant Cugat del Vallès – Sant Llorenç Savall – Terrassa – Ullastrell – Vacarisses – Viladecavalls.

Si ets autònom o empresari d’alguna d’aquestes ciutats i vols comprovar si estàs al cens i a quin epígraf pots votar, fes clic al següent botó: